Stockholm

Igår bar det av till huvudstaden. På agendan stod det Gamla stan, shopping i city och avslutningsvis Gröna Lund. Vi fick snurra en hel del för att hitta parkering i Gamla stan. Tanken var att parkera där hela dan och ta Djurgårdfärjan till Grönan. Jag har ju ont i ryggen, så vi bestämde att ta bilen med oss istället. I Gamla stan myllrade det av turister från världens alla hörn. Nicke köpte en munkjacka med Metallica. Vi tog en tur upp till slottet, men det har man ju sett förr. Kullerstensgatorna tog nästan död på min rygg. Vi gick vidare genom Kungsträdgården till Drottninggatan. Det var inte tal om att ens försöka prova något pga ryggjäveln. Jeanine köpte iallafall en skinnjacka (fuskskinn) och Nicke en Guns´n´roses-tröja. Vi gick tillbaka till bilen i Gamla stan, och hur skönt var det att ta av sig skorna och få SÄTTA SIG!? Vi styrde mot Grönan och yrade runt en bra stund innan vi hitta en tom ruta. Det blev en bra bit att gå och ryggen gjorde sig påmind, FAN att jag glömde ta med Alvedon! Vi fick ta en kölapp utanför för att kunna köpa åkband och entrébiljetter, det var 150 personer före oss i kön! Det var köer runt en halvtimme vid varje karusell, så någon valuta för pengarna kan man inte påstå att barnen fick. Efter Grönan for vi till Nacka, för Thomas skulle köra hem en lastbil därifrån. Nicke följde med Thomas och Jeanine och jag styrde kosan hemåt. I Södertälje stannade vi på McDonken och åt. (På uppresan tog vi frukostbuffé på Scandic Södertälje och stod oss faktiskt hela dan på det, bortsett från läsk och glass). Vädret för dagen var perfekt och vi hade det mysigt. Parkeringsavgifterna gick dock på 250 spänn! Bilderna är tagna med mobilen, så ursäkta kvalitén.
          

Kommentarer
Postat av: Tomas

Hehe, hitta parkering i gamla stan är ett mindre projekt alltså! Själv föredrar jag nästan att helt lämna bilen i södertälje!



//Tomas

2009-07-10 @ 10:15:30
URL: http://fanuc.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

En närmare titt på Stockholmstaxibilar och man ser både repor och bucklor. En galen trafikstad, Stockholm. Kul att du tittade in på min blogg, Tomas!

2009-07-10 @ 13:10:00
Postat av: Helen

Vilken rolig dag.

Men vännen vad har hänt med din rygg, låter inte alls bra.

Får ta hand om dig när du kommer i veckan och ge dig lite skön avslappnande massage.

Blir roligt att ses snart.

Kram

2009-07-11 @ 07:43:39
URL: http://famstenstroms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0