Ha ha


- Fryser du?
- Ja!
- Ställ dig i hörnet, där är det alltid 90 grader!- Det är julafton på en fredag i år.
- Åh nej, bara det inte är den 13:e!

Nya raggisar!

Som alltid när jag är hos min mamma har hon stickat lite varma och gosiga raggisar!

Helg i Norberg

Jessi, jag och lilla Milo har varit hos min syrra Carina och hennes man Håkan över helgen. På fredagskvällen bjöds det på supergod pastasallad. På lördagen var vi på kyrkans församlingshem Mariagården och påskpysslade. I pausen blev det en barngudstjänst inne i kyrkan. Efter det åt vi påskbuffé och sedan pysslade vi igen.

På kvällen åt vi Kreolskans filégryta med ris, och sedan en dessert med frukt, Start!, rostad mandel och vaniljyoghurt. Vi tittade också på Let´s dance och blev glada när Magnus och Annika vann! Vi deltog i Earth Hour och hade stearinljus tända.

Jag fick mms från Jeanine som var på Skansen i Stockholm där det var en akustisk konsert med bl a EMD och Sarah Dawn Finer till förmån för Earth Hour.


Påsktallrik

Kyrkhönan hade värpt i dopfunten!


Norbergs kyrka

Desserten var god

Målarpyssel som kanske inte har med påsken att göra...

Firarhörnan

Min goa vän och kollega Helen kom idag hem till mig och grattade till c-kortet med en härlig bukett gula tulpaner! De var från henne och en annan härlig arbetskamrat, Lena. Hon hade med sig mumsiga tårtbitar med! Jag blev jätteglad!  TACK TILL HELEN OCH LENA OCH ALLA NI SOM HAR GRATTAT MIG!
KRAM!


Mera glädje idag!

Vi firade förstås mitt körkort med tårta! Jessi kom ner med lilla Milo som fick smaka lite grädde! Hon börjar bli så stadig och följer med blicken och vrider på huvudet när hon hör något intressant! Hon har börjat att skratta lite också. Jag älskar mitt lilla barnbarn!TruckerGirl med *B*C***!

Jag tackar alla som har kommenterat och uppmuntrat mig angående min lastbilsutbildning! Är nu väldigt stolt över mig själv att jag har klarat kortet! Det har varit svårt ibland och det är verkligen en bedrift att klara av. Jag beundrar alla duktiga förare som klarar att trixa i trånga utrymmen mm. Tack till mina körlärare Tommy och Rikard och Camilla på kontoret. Tack också till min man Thomas  för att du har jobbat häcken av dig för att finansiera mina lektioner! För den som är intresserad slutade notan på 21 640 bagis!


Körlektion i morse

Hade sista körlektionen i morse inför den stundande uppkörningen nummer 2.
Körningen går som en dans, så det ska mycket till att kugga på den.
Funktionsbeskrivningen däremot är marigare. Klarar jag körningen men missar funken får jag göra om endast funken.
Ska tillbringa resten av denna dag och kväll och återstående tid  till uppkörningen att läsa, läsa, läsa, läsa........

Vardagsmat

Min son önskade spaghetti och köttfärssås idag. Hmm... nu igen....MEN det fanns en ny creme fraiche i mejerihyllan med smak av fetaost och soltorkade tomater. Den blandade jag i mot slutet och med lite vitlöksbröd till blev det kalasmat! 

Fredagsmiddag på Athena

I dag tog vi middagen på Athena på Kungsgatan. Jag åt kycklingfilé med fetaostsås och citronpotatis, Thomas åt oxfilé med klyftpotatis, Jeanine åt typ Black & White och Nicke som vanligt, pizza! Så tog jag faktiskt en stor stark med fast jag ska jobba i morgon...Milo 1 månad idag!


Grattis säger mormor!

Ännu bistrare tider i kommunen!

Läser i tidningen idag att det eventuellt kommer att bli ännu fler delade turer för personalen... Hoppas att jag klarar mitt körkort så jag kan tacka för mig!
  

Verklig verklighet

Det pratas så mycket om att brukare i äldreomsorgen inte får komma ut, vara med om aktiviteter mm. Verkligheten är den att det endast är en minimal procent av alla som vill!
Promenad i det fina vårvädret? Nej tack.
Följa med på musikunderhållning? Nej tack.
Sitta i de gemensamma TV-rummet och mysa? Nej tack?
Sitta och prata och umgås med andra brukare? Nej tack.
Tack och lov har vi några som vill!

Ölkväll!

I lördags var jag och några av mina arbetskamrater ute och åt och drack!
Här är jag och min goa arbetskamrat Ingela några öl senare!

Slaveri?

Min lilla gulliga tant som jag är kontaktperson för på jobbet köpte en bukett rosor till personalen för att hon tycker att vi jobbar som slavar för att alla ska få sitt! Tack min lilla söta gumma!

Thomas lastbil

Inte ett dugg pedantskött...

Milo 2 veckor

Det går så fort, och jag är så söt och alltid klädd i rosa!


Inget körkort idag

Lite småtjurig över att jag kuggade idag, men har en ny tid och det är bara att ta nya friska tag!

Långpromenad med hunden

Thomas och jag gick en långpromenad idag med hunden. Det var skönt fast det blåste lite.Trasigt baklyse

Efter körningen idag fick jag ha lastbilen själv på området för att träna backning. På området finns tre stora gallerburar som ska föreställa en lastkaj. Dels hade en kille häromdagen (på uppkörning!) kört i diket så att underkörningsskyddet vikt sig inåt, dels var jag ouppmärksam när jag backade för en av burarna stod snett, så när jag backade emot gick högra baklyset i kras! Kände mig skitdum när jag sa till Camilla inne på kontoret...

Hade underkörningsskyddet suttit rakt hade det tagit emot vid backningen.

Rockläger

Nicke spelar elgitarr sen flera år tillbaka och hade uppvisning efter sportlovets rockläger. Hans musiklärare är Jonas "Snäckan" Snäckmark som var med i Idol 2006!Min make Thomas


Vi träffades på en blinddate 1993 och gifte oss 2003.

Babyträff

I dag hade lilla Emilia besök av sin gammelmormor Saida, gammelmoster- och morbror Carina och Håkan, gammelmorbror Peter och lilla mammans kusiner Martin och Evelina.

Emilia och Peter

Jeanine och Evelina

Martin

Fyra generationer

RSS 2.0