Vårpromenad i nya skor

Emilia, Jeanine, Bisse och jag på en promenad runt kvarteret.

Snörekord

Jag kan inte fatta att det kunde bli så mycket snö denna vinter. Undrar hur många kalorier man har bränt på snöskottning! Men å andra sidan har jag ju köpt mig ny slalomutrustning och har varit och åkt massor denna säsong. Ett nytt infall återigen!

Våffeldagen

Mitt lilla troll Emilia var här på våffelkalas på våffeldagen!
Och i natt ska hon sova över hos oss eftersom mamma Jessi ska gå ut med en kompis och pappa Niklas passar på att få lite barnledigt han med!
 

Säkert vårtecken

Min käre make Thomas och min älskade son Nicke drog på sig MC-kläderna och for iväg ner till Valdemarsvik i dag. De skulle träffa en av Thomas nyfunna vänner som är med i samma MC-klubb, Vulcan Riders. Givetvis hjälpte jag Nicke att klä på sig så han inte skulle frysa. Jag föreslog ett par benvärmare, men han tackade nej till det, hihi!
  

Nytt jobb, nya utmaningar

Jag är alldeles till mig av glädje eftersom jag har fått ett nytt jobb! Istället för äldreomsorg ska jag nu jobba inom handikappomsorgen. Det är ett boende för 6 eller 7 killar och tjejer med varierande grad av utvecklingsstörning. Det bästa är att det ligger i utkanten av stan, fint beläget vid skogen i ett lugnt villaområde.

Jag känner att jag inte kommer nånvart på min nuvarande arbetsplats där jag anser att man som anställd inte har några möjligheter att utvecklas. En av mina bästa arbetskamrater har slutat och ett par till är också på väg därifrån.

Ett annat stort plus är att det inte förekommer några delade turer. Dessa turer tar knäcken på en, eftersom helgturerna oftast är flera timmar längre än vardagsturerna.

Glad är jag också för att min nya chef sa att hon hade fått jättefina referenser om mig!


RSS 2.0