Höstpromenad med Jessi & Emilia

Promenerad, matade änderna i Torshagsån och fikade.
  
Vintern kom i natt

Vaknade vid 5-tiden i morse och tittade ut....alldeles vitt...Lade mig igen och blev väckt 7.20 av Jeanine som hade försovit sig och missat bussen. Bara att kliva ut till bilen i pyjamas och dra in till stan. Tur hade jag halva bilen under carports-taket, så det var bara att starta och köra. Lite läskigt med första halkan.....yrvaken dessutom. Jeanine kom i tid till skolan i alla fall. På vägen in var det stor poliskontroll och de hade stoppat en lång rad med bilar. Hade varit pinsamt att bli stoppad i pyjamas och mössa nerdragen över både öron och ögon!

Störtkruka

Har köpt skidhjälmar åt mig, Jessi och Thomas inför slalomsäsongen. Passade på nu när Intersport hade rea. Jessi och Thomas köpte även varsitt par skidglasögon. MEN vilka priser på glasögon....mellan 450-800 kronor! De hade i alla fall 30 % på dem, men det sved ändå i plånboken.... Jeanine vet inte om hon vill åka något i år, så hon ville avvakta med hjälmköp.Ny husvagn!

Vi har skaffat oss en nyare och större husvagn, om man nu kan kalla 1983 års modell för ny. För oss är den värsta lyxen! Den var ren och fräsch inuti och även utanpå. Dynorna var nyklädda, men kanske inte med världens snyggaste tyg....Priset var endast 19 000:- och det gjorde att vi kostade på lite med nya solstolar och en ugn med 2 plattor. Nästa års semester kommer att bli helt underbar! Stort förtält är det också. Det blir perfekt att varva nästa säsong med camping och hojåkning. Vi har redan bestämt en vecka på Djulö camping i Katrineholm, ett kanonställe!

RSS 2.0