Gott nytt år!

Jag önskar er som läser min blogg ett gott nytt år!

Bisses julbord

Mina djur fick också känna att det var julafton.
Papegojan och kaninen fick nystädat på julaftons morgon och lite godis att knapra på.
Hunden fick som vanligt julduk och ljuslykta. Maten (leverpastej, skinka, korv, sylta och ost) serverades på Sundborns-porslinet!
Han fick även 4 julklappar, en påse hundgodis, ett tuggben, en mjukisråtta och en pip-boll (som jag inte gillar, låter förjävligt).

Svärsonen i lastbilskrasch

Min svärson Niklas kraschade med en betongbil i halkan när han körde sin lastbil den 15 december. Enligt bilderna kan man inte tro att han klarade sig undan med blotta förskräckelsen och lite småblessyrer! Tack och lov att han klarade sig så bra!
  

Sotarmurre

Niorna på Jeanines skola hade volleybollturnering mot lärarna sista veckan innan jullovet. De i hennes klass var utklädda till sotare och jag hoppade till i soffan där jag låg när hon kom hem!!


Årets julgran

Julen är förvisso förbi, men visar en bild på julgranen i alla fall. Jag har varit usel på att blogga, har fastnat på denna jäkla Facebook! Har även varit dålig på att fotografera. Mycket har hänt sen sist. Jessis hus står i princip färdigt och Emilia har börjat att gå. Under julen blev jag även magsjuk (likaså Jessi och Jeanine) och jag är fortfarande dålig. Blir att stanna hemma några dagar tills jag känner mig helt frisk. Det har gått över till ont i bihålorna och en enorm huvudvärk och muskelvärk. Thomas fick skjutsa hem mamma fortare än kvickt så hon inte blev sjuk, och min syrra och hennes man fick bli hemma och fira jul. Få se om de kan komma efter nyår istället. Följ gärna Emilia och husbygget på Jessis blogg.

Julgardiner

Var en sväng till Ullared för ett par veckor sen. Hittade lite smått och gott, bl a finfina julgardiner. Kappor i rött linne, 3 st för 89:-/styck samt längder med tomtar på för 149:-/2-pack. I vanliga fall brukar det gå på minst
1000:- för bra kvalitet till mina köksfönster eftersom jag måste sy om lite för mina dumma fönster. Mina förra julgardiner köpte jag när vi flyttade till huset för 11 (!) år sen! Det var med andra ord läge för nya!


RSS 2.0