Grattis Nicke tonåring!

Min lilla bebis Nicke fyller 13 år idag!


Emilia Zaida Alexandra

Då var hon döpt, det lilla trollet!

I gröngräset

Lilla mamman och Milo

Jag och Milo

Dregeldusch!

17 maj

  
  
 

Nickes mål: 10 gitarrer (har 5)

Galen i elgitarrer är han, Nicke. Detta är ett utdrag från han önskelista, han blir 13 år om 2 veckor. Dags att jobba över....?

Fingret igen!

Jag vet inte vad det är för sovstil hon har, det lilla barnbarnet!


Konfirmanden

På söndag är det Jeanines konfirmationsdag. Hon har troget gått till kyrkan och tillbringat tisdagskvällarna med konfirmationsgruppen. Vissa onsdagar har det också varit ungdomskvällar. Hon har varit duktig, min Jeanine.Släpteorin avklarad, piece of cake!

Då fick man godkänt på släpteorin i eftermiddags då´rå! Bara att ta itu med körlektionerna så fort ekonomin tillåter! Nöjd och glad är jag idag!

NickeGee

Igår hade Nickes musikskola uppvisning på Stora Scenen på Kulturkammaren. Tyvärr har jag inga foton från uppvisningen eftersom jag videofilmade och hade händerna upptagna. De framförde "Crazy train" av Ozzy Osbourne och "Heartshape box" av Nirvana. Så här såg scenen ut. STOOOR!


Jessi och Milo var också med och lyssnade! Morbror rocks, sa Milo!På parkeringsautomaten hade nån skojig jävel tryckt fast en MUMS-MUMS! Lagom sött att trycka fram biljetten!

Jag är så stolt över min pojke som är en så duktig gitarrist!

Vidare...Puh!

Ja, då gick Finland vidare till finalen på lördag! Hyvää!

Bästa låten, Suomi!


Finne som jag är håller jag givetvis på FINLAND i Eurovision Songcontest! Håller tummarna nu, bara minuter kvar!

                            

Söndag kväll

Det blev skogspromenad med Thomas och Bisse. Väl hemma hittade Bisse en boll på gräsmattan (grannens barns, vilken i ordningen vet jag inte... undrar vad de har för bollkonto?) som givetvis förlorade luften på första hugget! Det blev en lekstund med den och sedan smakade det gott med lite kaffe och bulle! Passade på att jaga Jeanine med kameran, hon hatar att bli fotad!
 
  
   

Det blommar i min trädgård

Plommon, äpple, gullviva


Kvällens värdinna

Vi hade gäster i går kväll och grillade och hade trevligt. De var artiga och hade med sig lite presenter till värdinnan. Av Christoffer (från Norrköping) fick jag en fin blomma och av Mattias och Sofia (från Västervik) en flaska vin och en strut med finfina chokladpraliner! Värden då? Ja, gästerna förstod nog att Thomas enda uppgift för kvällen var att vända köttet på grillen så han fick ett Kinderägg och hade lite att pyssla med i morse! Tack för en trevlig kväll! (Vi somnade förövrigt vid 3-tiden...)
     

Mormors troll
Säkert sommartecken

Idag var det dags att täcka av poolen! Kanske är det inte sommarvärme, men det kommer....Jag återkommer senare om vem som hoppar i först! Det brukar vara Jeanine.Bisse tycker INTE om att bada

Äcklig vattenspindel! Benspann på 5-6 cm!

Sweeeeeeetest wallpaper


Attityd

Milo vill inte att mormor fotar när hon sover tydligen! Och örat är bäst att stänga till så man slipper höra allt skitsnack!


Trångt och jävligt!

Jag bor ett stenkast från två äldreboenden som i det ena även har hemtjänsten inhyst i samma hus. Troligtvis är personalen så bekväm att de inte orkar gå från den avsedda parkeringen vid det ena äldreboendet. De parkerar på båda sidor av vår gata och blockerar för större fordon som har ärende på gatan. Sopbilen, pellets- och oljebilarna mm. Det bor även många småbarn som cyklar och leker på gatan. En av lyktstolparna hade gett vika vid tjällossningen så häromdagen kom det en asfaltsbil och två andra servicefordon för att reparera detta. Kan säga att det var trångt. Jag övningskörde förbi här när jag tog lastbilskortet och det var knappt jag kom förbi. Den dagen brandkåren måste rycka ut får vi hoppas att latmaskarna är lediga eller att de själva insett hur fan de parkerar.Aningen trafikfarlig!


Denna hamnade jag bakom på motorvägen häromdagen. Hastigheten var ungefär 100 km/h. Uj, uj!

Jeanines tillskott till samlingen

Här är Jeanines ballerinaskor hon köpte häromdagen.


En dag i Kringelstan

Stack upp till Södertälje i morse för att träffa mina gamla kompisar, systrarna Gunhild (som bor i Värmland) och Karina. Gunhild och jag sågs för 2 år sedan ungefär, men Karina och jag har inte setts på ca 13 år! Det var jättekul att träffas! Först blev det frukost och prat hemma i Karinas fina radhus, sen for vi ner på stan för att shoppa lite. Jag köpte bl a en jacka till  Nicke och en bikini till Jeanine. Vi åt lunch, tacotallrik, på salladsbaren Nancy´s och tog sen lite kaffe och kokosboll på ett café. Gunhilds dotter Moa har sin prao på Karinas jobb, det var därför de var i Södertälje. Det var dessutom Karina som tussade ihop mig och Thomas för snart 16 år sedan! Tack för det, Karina och hoppas vi ses snart igen!

Karinas fina hus

Gunhild

Moa och Karina

Tacotallriken

Rådhuset

Varuhuset Kringlan och Gågatan

Tåget man alltid lekte i som barn när man for till stan med mamma stod kvar!

Solen bländade något enormt på vägen hem!

Min stora lilla tjej

Tiden har gått så fort sedan Jessi föddes en kall januarieftermiddag 1988. Tänk att hon har blivit vuxen och själv blivit mamma. Hon är så snäll, min lilla Jessi, och hjälper till att skjutsa sina småsyskon och passa hunden när Thomas och jag jobbar våra tokiga tider. Aldrig att hon klagar eller att hon inte har tid. Tack för att du finns. Jag älskar dig!


1:a maj

Var på stan och kollade på motorcykel- och bilkortegen. En härlig dag med mycket SOOOOL! Först åkte jag till samlingsplatsen för motorcyklarna och träffade min bror Peter och hans flickvän Anna. Han har en finfin HarleyDavidson, min storebror! Sedan for jag iväg för att träffa Jessi och Milo för att titta på kortegen. Vi satt i gräset i Kaktusparken och njöt och så köpte vi glass. Lilla Milo sov sig igenom allt. Jag hann även vinka till min arbetskamrat Lena och min svåger Micke och svägerska Lisa när de swischde förbi på motorcyklarna.RSS 2.0