Ingen bloggning

Har varit dött på min blogg ett tag, men jag har hållit på och pysslat med min husvagn och jobbat, men snart kommer lite bilder på husvagnen! Sen fastnar man vid Facebook om kvällarna också!

Man ska ha husvagn...

Jag har köpt mig en liten husvagn från 1977 som jag ska fixa i ordning! Det är inte den på bilden, men den ser likadan ut. Lite pyssel blir det, men det blir nog bra när det är färdigt!


Mmmm...kakor!

Så här dramatiskt är det när man är 7 månader och äter Mariekex!


Emilia 7 månader idag

Hon har hunnit bli 7 månader redan, mormors lilla älskling! Tycker inte det är länge sen lilla mamman var 7 månader! Här gosar vi med moster Jeanines Stora Puh!

Backa, backa och åter backa!

Var på släplektion i morse igen. Det går långsamt framåt (eller bakåt?), för det är verkligen svårt! Rickard säger att det enda som gäller är att nöta och nöta och det känns som en tröst, eftersom jag börjat undra om jag är trög! Han sa att det är olika hur man lär sig, men att det är en träningssak för de flesta. Är glad över att jag lyckas koppla ihop bil och släp utan att behöva krångla allt för mycket! Från och med nästa lektion ska jag köra med en ny lärare, Eva-Lena, som är lugn och fin och har varit med i lastbilen de senaste lektionerna. Jag önskar att jag kunde öva backning med någon på fritiden, men som bekant går ju de flesta ekipage dygnet runt. Vi hade även lite genomgång om bromsar, vilket är en ganska omfattande del i det hela!
   

 


Bordstabletter

På Hemtex köpte jag 4 bordstabletter för 99 spänn. Jag har 4 bänkar i köket där jag gärna vill ha samma. De är så billiga att man kan köpa många och byta färg efter behag.


Min favoritmat

Igår åt jag och Jeanine potatisbullar, finskuren, knaperstekt bacon, lingonsylt och coleslaw. Till det iskall mjölk! En av mina favoriträtter...När jag jobbade på Scania beställde jag det nästan varje dag i restaurangen...Gott!

Ny kostym 2

Min dotter Jessi köpte 6 stolar och ett bord i ek av en kompis för en spottstyver! Stolsdynorna i brunt skinn var dock lite slitna, så Thomas och jag ägnade en kväll åt att klä om dem i svart skinn. De blev som nya och jag tror jag ska fråga Jessi hur mycket hon ska ha för hela rasket! ;)

FÖRE


EFTER

Ny kostym 1

Jag var på mammografi häromdagen och DET var ingen höjdare! Inte nog med att tuttarna skulle klämmas ihop vertikalt, VÄNDE hon sen maskinen för att göra likadant horisontalt! Aj... Var sen tvungen att belöna mig själv med en ny jacka! Äkta fuskskinn från Cubus, 499 spänn!
 

Ute i trafiken med dryga 20 meters ekipage

Förutom att jag kopplade släpet galant och backningövningar, fick jag köra ut från området och ut i förmiddagstrafiken. Det gick jättebra i alla rondeller (Norrköping = rondellstaden) och jag hade god marginal på släpets bakre axel i alla korsningar. Det var mycket, mycket lättare än jag trodde, men Rickard sa att nästa gång ska vi in det värsta gyttret där det normalt inte går någon tung trafik!

MC-tur

Thomas handledare Kjell och hans flickvän Raili (som också övningskör MC) kom och hämtade oss innan Thomas skulle ha uppskrivning. Thomas stannade vid Vägverket för sitt prov och vi andra fortsatte till Norsholm och tog kaffe och smörgås. När vi kom tillbaka möttes vi av en glad Thomas som hade klarat sin teori. Vi bestämde oss för att åka ner mot Tyrislöt, det var ju ett jättefint väder idag! På slingriga vägar for vi typ halva länet runt. Tack Kjell och Raili för en mycket trevlig dag! Jag har verkligen ont i baken nu!


Thomas klar med MC-teorin!

Grattis min man Thomas som klarade MC-teorin idag!

Kan ej se kommentarer och inlägg!

Är det nån mer än jag som har tomt i "nytillkomna objekt"?

Ny liten söt dator

Har köpt mig en liten röd mini-pc med dongel så jag kan blogga när och var jag vill! I love it!

Asrolig körlektion!

I dag var det dags att köra igen! Jag kopplade släpet alldeles själv, fast med hjälp av Rikard förstås! Övade sedan backning och denna gång trillade poletten ner! Tyckte själv att jag var duktig och är stolt över mig själv. Thomas var med och tittade när jag körde och tog några bilder. Ska köra om en vecka igen!Hemma igen!

Jodå, Thomas kom hem helskinnad och han tyckte att det var jättekul att köra MC!

Premiärtur

Thomas stack precis iväg med sin handledare Kjell på en övningskörningsrunda med MC. När jag skriver detta har han alltså inte kommit hem än! Hoppas att allt går bra!
RSS 2.0