Kallt

Hoj-säsongen börjar lida mot sitt slut. Vi var ute och åkte tre timmar idag. Hittills har jag mest blivit lite kall om händerna, men idag frös jag även om fötterna. Nåja...jag har ju vintern med förhoppningsvis skapligt med snö för slalomåkning att se fram emot! Det är inte fy skam det heller! Jessi planerar att låta Emilia börja få åka skidor denna vinter. Få se hur det blir med pjäxor till de små fötterna!Long lasting love...

I dag firar Thomas och jag 17 år tillsammans. Kvällen kommer nog att bli mys i soffan efter det att Thomas har jobbat färdigt. Älskar dig massor, min älskling!

Trevligt med besök på bloggen

Ser i min statistik att jag hade 36 besök på min blogg igår! Och inte en endaste liten kommentar.....skriv gärna nåt så jag ser vilka som tittat in! Kram på er!

Semesterväder?

Är inne på sista veckan på min semester. Det har ju varken varit bad- eller solväder, men många bra "sådär"-dagar som har varit perfekt hojväder. Idag var jag, Thomas och Conny ute och åkte lite...sammanlagt har jag åkt ungefär 20 mil om dan....tur att hojen inte drar mer än ca 0,4 liter/mil!
På söndag åker vi till Katrineholm igen, då är det Motorns dag och vi är några stycken från Vulcan Riders Norrköping som ska åka.
 


MC-kortege i Katrineholm

Vi var hundratals hojar i kväll i Katrineholm som körde kortege. När vi kom in i själva centrum stod det massor av folk och tittade. Kändes nästan som om man var marathonlöpare på en stor stadion eller nåt! Det var första gången jag körde i en så stor kortege och det var faktiskt en upplevelse!
  

 

Lite nytt lull-lull

När jag fick hojkortet fick jag en liten present av min man Thomas, en motorbåge så jag kunde montera highway-bars. Bågen och barsen kostade tillsammans 3600:-......det kostar ofantligt allt det man vill ha! Inte nog med det, jag fick nya backspeglar också, men de var billiga...625:- för båda. De jag har tittat på förut kostade det styck! Men de här var mycket snyggare!

Åker tillsammans

Thomas och jag har varit ute och åkt massor sen jag fick mitt hojkort. Han har även köpt sig en ny hoj! En Kawasaki VN 1600 Classic Tourer. En riktigt, riktigt fin cykel av 2005 års modell. Jag provkörde den men den var i största laget för mig.


RSS 2.0