Finfin vinst!

Min äldsta dotter Jessi vann en stugvecka på Lysingsbadet i Västervik i en tävlig på Facebook. Jeanine och jag åkte ner och hälsade på. Mitt i allt var det mors dag och jag fick lite klder av Jessi present. Lite suddiga bilder, men poserna är det väl inget fel på! Hihi!


 

Valdemarsvik

Härom helgen var vi i Valdemarsvik på karnebåtfestival. Satt uppe på Lejonberget med våra vänner Micke och Katarina och några kompisar till dem. På scenen spelade Peter Johansson. Han är sååå bra när han kör Queen-låtarna. Vacker utsikt över Valdemarsviken och härligt väder!
  


Korskullens camping

Tog med mig mina flickor på camping 2 nätter i Söderköping. Thomas jobbade så han drog ner hus vagnen och ställde upp den åt oss. Nicke ville inte följa med, han skulle repa med bandet. Lite lagom, bara 20 minuter hemifrån. En av dagarna kom min mamma, syster och hennes man ner och hälsade på oss. Då blev det dillkokt färskpotatis och sill. Campingen var mysig och väldigt liten. Tycker att det är så avkopplande och skulle gärna stannat ett par dagar till.
  

 

Gourmet-burgare

Vi gjorde tjocka nötfärs-burgare som vi grillade för några veckor sen. Till det hade vi olivoljade lantbröd, fetaost-dressing, kolmårdsost, saltgurka, blandad sallad och rödlök. Det var himmelskt gott! Och så vackra hamburgare sen!Varmt - kallt

Jeanine är ingen badkruka....badade fast det bara var 16 grader i poolen i våras! Häromdagen var det så varmt ute men tyvärr funkar inte vår poolvärmare, så 22 grader i vattnet var för kallt för mig! Jag vill ha 30 grader! Jeanine och Bisse tog sig ett dopp iallafall! Jag nöjde mig med lite kärringbad....haha!Ny biker-outfit!

När jag fick skattepengarna passade jag på att inhandla nya mc-kläder. Byxorna är bra, men är lite besviken på jackan....den går inte att knäppa ihop i halsen, så det blåser rakt in i nacken när jag kör. Jaja...vill man vara fin får man lida pin! Snyggt är det iallafall tycker jag!

15-åringen!

M;in son Nicke fyllde 15 år i maj och har givetvis tagit moppe-kort! Jag ser inte så mycket utav honom nuförtiden....är han inte ute med kompisarna, så är det rep med bandet som gäller. De har fått möjligheten att hyra replokal av Studiefrämjandet 2 dagar i veckan. Hoppas att de får ihop tillräckligt med egna låtar så att de kan uppträda snart igen!

Norrköpingsträff med bröllop

Har inte bloggat på typ 100 år, så det kanske är dags att berätta lite om vad som hänt de senaste månaderna! MC-klubben VRS Östergötland hade sin första träff helgen innan midsommar. Det blev hellyckat och lokalerna är redan bokade för nästa år! Initiativtagaren Öjje och hans Tarja gifte sig på träffen och fast vädret denna helg inte var mycket att hurra för, så öppnade sig himlen och det blev solsken och varmt under vigselakten!
Grattis herr och fru Alvén!

RSS 2.0