Oj oj oj

Fast jag inte har varit 100 % strikt så har jag ändå gått ner 2 kilo denna vecka! Samt tappat 1 cm runt magen. Väger nu 71 kilo och mår prima!

Kalasgod färdig romsås

Kosterfiskarns romsås innehåller 2,2 gram kolhydrater/100 gram och den åt jag idag till ugnsbakad laxfile med smör, dill och citronpeppar. Till det ett par ägghalvor och Findus Herrgårdsgrönsaker. Mumsfilibabba var det! Och jag blev proppmätt men var tvungen att skrapa upp det sista på tallriken ändå!

Fredag = vägning

Då var vägning och mätning gjord för denna vecka.....står kvar på mina 73 kilo och midjemåttet håller sig kvar. Verkar som om kroppen har hittat rätt! Garderoben behöver dock förnyas, men har plockat fram lite brallor som varit för små, men är nu lite för stora faktiskt!

Tokgod LCHF chokladmousse

3 dl vispad grädde
en nypa vaniljpulver
1 msk sukrin melis flor
2 äggulor
100 g smält choklad 70% eller mer

Det är så gott så man inte tror att det är sant! Idag provar jag med Marabou 70 % med hallonsmak....inte bästa valet, men jag har ju gått ner det jag ska! Kan lägga på kolhydrater nu. Vid strikt är det max 20 g och normal max 50 g om dagen.

Still i veckan...

Vikten, 73 kilo, höll sig konstant denna vecka. Minus 0,5 cm runt magen dock!

Annika Östberg

Har varit på en föreläsning med Annika Östberg. Helt fantastiskt att höra hennes historia före, under och efter det 28-åriga fängelsestraffet i Kaliforniskt fängelse. Läste för några år sen boken om hennes liv innan och under fängelsetiden då hon fortfarande satt inne. Kommer inte ihåg vem som skrev, kanske hennes advokat eller nåt. Hon har skrivit en egen bok nu som jag ska köpa. Hon sa ikväll att hon ev har en ny bok på gång.

Målvikt nådd

Kan nu bara tala om att målvikten är nådd. 73 kilo.
Minus 7 kilo på 7 veckor och minus 6 cm runt tjockaste delen runt magen vilket betyder 1 storlek mindre!
Har 3 veckor kvar på min planering som jag kommer att köra. Efter det ska jag lägga till morötter.

RSS 2.0