Torsdagsgodis!

Torsdag, men ändå som fredag eftersom det är som en lördag i morgon. Jag har den fula ovanan att både köpa fredags- och lördagsgodis. Så jag sa till min man "Kom nu så åker vi och köper torsdagsgodis"!
Det både smågodis och nötter! Fy på mig!

Jag är en liten tjej, ju!

Idag när vi var på Willys och handlade så kom det fram en okänd dam och började prata med Milo. Hon var tydligen rolig, för Milo skrattade och var så glad! Damen utbrister "Vad söt HAN är"! Fast det är klart, Hon hade en svart Musse Pigg-dress och grön napp!

Släpteori idag igen

Suttit på trafikskolan över tre timmar och pluggat idag. Det är svårt det här med släpet. Olika funktioner på bromssystemet beroende på om släpet är mekaniskt eller fjäderbromsat. Vissa saker är så svåra att läsa sig till när man inte har en susning om hur det ser ut i verkligheten. Men jag kämpar vidare! Scania har ju en kollektion med kläder och annat. Självklart finns det även lite för tjejer. Vad tycks om dessa stringtrosor för äkta truckergirls!?
Modell: Ann-Sofie

Erik Segerstedt myser

Se så nöjd Erik Segerstedt såg ut idag när vi kramades på skivsigneringen på MediaMarkt!


Duggar tätt bland kändisarna

Jag får väl lov att skryta om att Nickes (min son) lärare på rockskolan är Jonas "Snäckan" Snäckmark som kom sexa i Idol 2006. Idag när Nicke skulle till rockskolan kom självaste PONTIAK ut genom dörren (ni vet han med "Gulliga Johanna" och "80-talet"). Självklart ställde han upp på en bild! En cool kille, Pontiak!


Avslutning förra terminen på rockskolan: Tobbe kompgitarr, Snäckan trummor och Nicke leadgitarr.

Milo 2 månader

Lilltrollet har hunnit bli 2 månader redan. Idag var vi och träffade prästen för att gå igenom dopceremonin som är den 23 maj.

Mode i hjälmar med

Min son behövde en ny cykelhjälm och det duger inte med vad som helst. Det senaste är crosshjälm som är lite lättare än vanlig moppehjälm. Till det ska det vara skidglasögon! Billig? Nej! Men ganska snygg, och den matchar hans nya cykel som också är mattsvart.


Dags igen med teori

Har bokat tid för släpteorin och har idag suttit på trafikskolan och gjort frågor. Förvånansvärt mycket sitter kvar! Det är bara att ta vara på alla lediga stunder och plöja sig igenom boken!

Skumt moln

När jag kom hem från jobbet nu ikväll såg det skumt ut på himlen, som ett stort gasmoln. Vet inte vad det var. Pratade sen med min syrra som bor på gränsen till Dalarna, och hon såg också skumma moln på himlen.

Vår, snart sommar

Varmt, kallt, varmt, kallt...man blir tokig på våren när man inte vet om man ska vara ute eller inne, ta på jacka eller inte...För ett par veckor såg det ut så här hemma hos oss...

...men SNART ser det ut så här! PLUMS!

Nya skor

Köpte dessa skor idag, de var sk "must have"! Det har hänt att jag har hittat skor som jag inte köpt och sedan inte kunnat sova på natten. Min man tycker, att för enkelhetens skull och för att han ska slippa följa med fram och tillbaka, att jag ska köpa direkt.
  

Golvet på plats

Nu har Thomas hamrat och sågat och skruvat så fort att golvet redan ligger på plats. Jag har provsuttit och upptäckt att jag har finfin utsikt över vad som händer och sker på vår gata! Bisse tyckte också om att sitta och "spana"!Altan med morgonsol

Min käre man håller på att bygga sin hustru en altan på den sida av huset där solen går upp! Där ska jag sitta på vår- och sommarförmiddagarna med min morgontidning och kaffekoppen! Ska man gifta sig ska det vara antingen med en kock eller en snickare! (Men en lastbilschaufför som kan snickra OCH laga mat går också bra)!Bästa vännen

Under veckan som gått har denna tub med Voltaren Gel varit min bästa vän. Men utan Thomas som har masserat mig hade jag nog INTE blivit bättre!

Sarah Jessica Parker

Jag fick en prenumeration på Se & Hör i julklapp. Där finns en sida som heter "Jag mötte en kändis" dit man kan skicka in sina egna bilder. Bästa bilden vinner 1000:-. Givet, tänkte jag och skickade in bilden på oss med Sarah Jessica Parker som vi träffade på kända John`s Pizzeria i New York. Pyttsan, bilden har inte kommit med fast det var flera månader sen jag skickade in den! Bästa bilderna har varit typ nån som träffade Lasse Holm, Danny mm. Visst är denna värd "Bästa bilden"! Så jag publicerar den själv här på min blogg! Jag älskar Sarah Jessica och tycker att det var den ultimata upplevelsen att få träffa henne på Manhattan!

Påsk på Kvillra

Kvillinge där jag bor, har jag fått veta, att det förr kallades Kvillra för att det "kvillrade" när vattnet från alla bäckar rann nerför berget. Numera rinner vattnet i underjordiska rör. Jag tyckte att namnet var så vackert, så numera heter vårt hus KVILLRA!
  
  

Utmaning av Helen

Fick en utmaning av Helen om 5 saker jag ska göra under 2009:

1. Motionera regelbundet!
2. Tappa minst 10 kg!
3. Ta släpkortet!
4. Göra om sovrummet!
5. Skaffa ett nytt jobb som lastbilschaufför!

Utmanar Jessi och Steffi!

Aj Aj Aj!

För ett och ett halvt år sedan åkte jag på ett ryggont som hette duga! Jag trodde det var ischias som jag har haft några gånger förr. Gick då till naprapaten som sa att det var musklerna i nedre delen av ryggen som låg i kramp! Fick tips om olika rörelser för att förebygga. Så i måndags på jobbet kände jag hur det började igen så smått...Tur som var hade jag ledigt tisdag och onsdag och trodde det skulle gå över snabbt. Men idag fick jag ge mig och ringa till jobbet att jag inte kommer i morgon. Det känns taskigt för inga vikarier får tas in, men vad ska man göra?

Teater

Thomas och jag har varit på "Solsting & snesprång" på DeGeerhallen idag. Vi fick biljetter i julklapp av Jessi och Niklas. Den var kul! Först gick vi och åt på Neptun sedan köpte vi godis på Gottegrisen och sedan till teatern. Det är inte ofta vi kan göra något på tu man hand, så det var mysigt att hålla handen i mörkret!
Tack Jessi och Niklas!

Fått award av min bästa tjej!


Fick denna av Helen idag! Då blev jag glad! Tack Helen, 1000 kramar!

Milo 6 veckor

Mitt lilla barnbarn Milo har hunnit bli 6 veckor och väger nu över 5 kilo. Hon har börjat intressera sig för omvärlden och börjat skratta. I går var jag och Thomas barnvakt och tog en lååååångpromenad med henne. Lilla mamman var på bio med sina småsyskon Jeanine och Nicke. Fast det var lite trist att Milo sov hela tiden....Finsk delikatess

Finne som man är bör man ju äta lite finskt också! Memma är en finsk påskdelikatess som man antingen tycker mycket om eller helt enkelt bara avskyr! För min del är det det förstnämnda... Jessi och jag åt memma två dar i rad. Serveras med strösocker och ovispad grädde....MUMS! Men det ska vara av märket KYMPPI, inte Fazer för den är hård.

Fredag

Fredagen bjöd på så skönt vårväder så jag var ute hela dan! Först var jag , Milo och lilla mamman Jessi ute på en långpromenad. Sedan badade jag och kammade hunden och fixade till hans päls lite. Så var vi hemma en stund och framåt kvällskvisten gick jag och tjejerna upp i skogen och plockade påskris. Där blev vi förföljda av grannens katt!
När vi kom hem från skogen kände jag för att promenera ännu mer, så hunden Bisse och jag tog en sväng till! Jag vill ju tävla lite mot min nya stegräknare! I går blev det faktiskt 16 655 steg!

Några härliga timmar i solen!

Jobbar delad tur idag och det var faktiskt inte så dumt med tanke på att jag fick sitta i solen med kaffe och njuta ett par timmar mitt på dan! Passade på att klippa mina (2) rosenbuskar också! JAG ÄLSKAR VÅRSOLEN OCH I MORR´N HAR JAG SEMESTER! Kram på er!

Skräckens hus

Jag är otroligt rädd och nervös för att gå till tandhygienisten och tandläkaren. Som tur är har jag världens bästa tandhygienist, Eta. Givetvis är hon lika RÅ och BRUTAL som alla andra, men hon FÖRSTÅR mig. Besöket får ta den tid det tar och vill jag ha bedövning får jag det. (Troligen den enda i Sverige som vill ha bedövning för att ta bort tandsten). En gång när jag var där fick jag hjärtklappning och höll på att svimma, så Eta fick öppna fönstret och badda mig i pannan! Det hela var över på under en timme och så fick jag återbesök i juni. Så min tandhygienist är den enda person som jag gillar men inte vill träffa!

Trappuppgången som ger mig hjärtklappning.

Lika läbbig som elektriska stolen.

Pappersmuggar är ett minne blott! Nu har de porslinsmuggar i FilippaK-stuk!

RSS 2.0